28/06/2021 28/06/2021 Την Κυριακή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Φιλότι της Νάξου όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός. Προ της Απολύσεως προέστη των Μνημοσύνων των αειμνήστων Ιουλιανής Κιουκάσα και Μαρίας Ααρών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη εκ νέου στον...
28 Ιουνίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2021 - 20:15

Ο Παροναξίας Καλλίνικος στο Φιλότι της Νάξου

Διαδώστε:
Ο Παροναξίας Καλλίνικος στο Φιλότι της Νάξου

Την Κυριακή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Φιλότι της Νάξου όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός. Προ της Απολύσεως προέστη των Μνημοσύνων των αειμνήστων Ιουλιανής Κιουκάσα και Μαρίας Ααρών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη εκ νέου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλοτίου όπου προέστη της Εξοδίου Ακολουθίας της αειμνήστου Ειρήνης Κρασσά, πενθεράς του π. Γεωργίου Προμπονά, Εφημερίου του ως άνω Ιερού Ναού.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων