28/08/2019 28/08/2019 O Σεβ. Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, μετέβη στο Δημοτικό Θέατρο “Ιάκωβος Καμπανέλης”, κατά την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και την Ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημητρίου Λιανού και των μελών των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων του πολυνησιακού Δήμου. Στην τελετή συμμετείχαν ο απερχόμενος Δήμαρχος του...
28 Αυγούστου, 2019 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2019 - 18:51

Ορκίζοντας τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Νάξου

Διαδώστε:
Ορκίζοντας τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Νάξου

O Σεβ. Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, μετέβη στο Δημοτικό Θέατρο “Ιάκωβος Καμπανέλης”, κατά την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και την Ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημητρίου Λιανού και των μελών των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων του πολυνησιακού Δήμου.

Στην τελετή συμμετείχαν ο απερχόμενος Δήμαρχος του νησιού, κ. Μανώλης Μαργαρίτης, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, ο Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης καθώς και πλήθος Δημοτών που είχαν κατακλύσει την αίθουσα. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στη νέα Δημοτική Αρχή και σε όλους τους ορκισθέντες ο Θεός να τους δίνει υγεία, δύναμη και σοφία, ώστε να επιτελέσουν με επιτυχία και για το καλό των δημοτών το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων