20/08/2019 20/08/2019 Το απόγευμα της Κυριακής 18 Αυγούστου 2019, στον αύλειο χώρο της Αγίας Άννης Παροικίας (παραπλεύρως του Δημαρχιακού Μεγάρου Πάρου) τελέσθη ο Αγιασμός και η Ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου και των μελών των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων της Πάρου. Στο τέλος της τελετής , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, ευχήθηκε στις...
20 Αυγούστου, 2019 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2019 - 16:17

Ορκίζοντας τους Δημοτικούς Άρχοντες της Πάρου

Διαδώστε:
Ορκίζοντας τους Δημοτικούς Άρχοντες της Πάρου

Το απόγευμα της Κυριακής 18 Αυγούστου 2019, στον αύλειο χώρο της Αγίας Άννης Παροικίας (παραπλεύρως του Δημαρχιακού Μεγάρου Πάρου) τελέσθη ο Αγιασμός και η Ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου και των μελών των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων της Πάρου.

Στο τέλος της τελετής , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, ευχήθηκε στις νέες Δημοτικές Αρχές ο Θεός να τους δίνει υγεία, δύναμη και φώτιση, ώστε να επιτελέσουν με επιτυχία και για το καλό των δημοτών το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων