26/09/2022 26/09/2022 Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2022  στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Δρυού Πάρου. Της Ακολουθίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο, τους Πρωτοπρεσβύτερους Κωνσταντίνο Χατζηγιάννη,  Νικόλαο Βιτζηλαίο, Νικόλαο Ανουσάκη, ...
26 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 13:37

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Δρυό της Πάρου από τον Μητροπολίτη Παροναξίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον Δρυό της Πάρου από τον Μητροπολίτη Παροναξίας (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2022  στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Δρυού Πάρου. Της Ακολουθίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο, τους Πρωτοπρεσβύτερους Κωνσταντίνο ΧατζηγιάννηΝικόλαο Βιτζηλαίο, Νικόλαο ΑνουσάκηΙωάννη Νικηφοράκη, τον οικείο Εφημέριο Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Χανιώτη και τον Διάκονο Νεκτάριο Σκουλάτο.

Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον ιερό κλήρο και τους πιστούς ο Ευαγγελιστής «της αγάπης» και ηγαπημένος μαθητής του Κυρίου μας και κατά την παράδοση Ιδρυτής της τοπικής μας Εκκλησίας, να σκέπει και να ευλογεί την ζωή και τα έργα μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων