08/04/2023 08/04/2023 Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νάξου εκκλησιάσθηκαν την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδος Καλοξύλου Νάξου. Της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, συλλειτουργώντας με τον Οικονόμο Νικόλαο Βλασερό και τον Διάκονο Νεκτάριο Σκουλάτο. Ο Σεβασμιώτατος κατά την διάρκεια του Κοινωνικού κήρυξε τον θείο λόγο προς τους διδάσκοντες...
08 Απριλίου, 2023 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2023 - 11:19

Σχολικός Εκκλησιασμός στον Καλόξυλο της Νάξου

Διαδώστε:
Σχολικός Εκκλησιασμός στον Καλόξυλο της Νάξου

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νάξου εκκλησιάσθηκαν την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδος Καλοξύλου Νάξου.

Της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, συλλειτουργώντας με τον Οικονόμο Νικόλαο Βλασερό και τον Διάκονο Νεκτάριο Σκουλάτο.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την διάρκεια του Κοινωνικού κήρυξε τον θείο λόγο προς τους διδάσκοντες και διδασκομένους, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, μαζί με το αντίδωρο διένειμε προς όλους νηστίσιμα γλυκίσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων