13/09/2019 13/09/2019 Την Πέμπτη 12-9-2019, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου η σύναξη Ιερέων και Κατηχητών – Κατηχητριών της νήσου Νάξου με την ευκαιρία της νέας κατηχητικής χρονιάς. Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος Παροναξίας απηύθυνε ευχές για την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους. Εισιγητής της Συνάξεως ήταν ο...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2019 - 17:18

Σύναξη Ιερέων και Κατηχητών της νήσου Νάξου

Διαδώστε:
Σύναξη Ιερέων και Κατηχητών της νήσου Νάξου

Την Πέμπτη 12-9-2019, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου η σύναξη Ιερέων και Κατηχητών – Κατηχητριών της νήσου Νάξου με την ευκαιρία της νέας κατηχητικής χρονιάς.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος Παροναξίας απηύθυνε ευχές για την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους.

Εισιγητής της Συνάξεως ήταν ο π. Αρσένιος Μελισσιανός.

Στη συνέχεια, οι υπεύθυνοι Νεότητος ενημέρωσαν για τα πεπραγμένα της προηγούμενης Κατηχητικής Χρονιάς και παρουσίασαν το πρόγραμμα διδασκαλίας για την νέα περίοδο. Ακολούθησε χρήσιμος και εποικοδομητικός διάλογος.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων