24/10/2018 24/10/2018 Η αρχαιοτέρα Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, τελέστηκε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, και με την συμμετοχή Ιερέων και Διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον Άγιο Απόστολο Ιάκωβο τον Αδελφόθεο και ανέλυσε του όρους Απόστολος, Δίκαιος, Κήρυκας...
24 Οκτωβρίου, 2018 - 9:42

Η αρχαιοτέρα Θεία Λειτουργία στην Πάτρα

Διαδώστε:
Η αρχαιοτέρα Θεία Λειτουργία στην Πάτρα

Η αρχαιοτέρα Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, τελέστηκε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, και με την συμμετοχή Ιερέων και Διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον Άγιο Απόστολο Ιάκωβο τον Αδελφόθεο και ανέλυσε του όρους Απόστολος, Δίκαιος, Κήρυκας των θείων αληθειών, Αδελφόθεος, Ιεράρχης, Ασκητής και Μάρτυς, οι οποίοι αποδίδονται εις τον πρώτον Επίσκοπον των Ιεροσολύμων και ευχαρίστησε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς για την αθρόα συμμετοχή τους στην Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων