05/03/2021 05/03/2021 Αμέσως μετά τον επισυμβάντα σεισμό στην Θεσσαλία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος επικοινώνησε με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτας των πληγεισών περιοχών, Ελλασώνος κ. Χαρίτωνα και Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο και εξέφρασε την συμπάθεια, την αγάπη και το βαθύτατο ενδιαφέρον του ιδίου προσωπικώς, του Ιερού Κλήρου και του Πατραικού Λαού προς τους πληγέντας από τον...
05 Μαρτίου, 2021 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 14:12

Η Μητρόπολη Πατρών στηρίζει τους σεισμοπαθείς

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Πατρών στηρίζει τους σεισμοπαθείς

Αμέσως μετά τον επισυμβάντα σεισμό στην Θεσσαλία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος επικοινώνησε με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτας των πληγεισών περιοχών, Ελλασώνος κ. Χαρίτωνα και Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο και εξέφρασε την συμπάθεια, την αγάπη και το βαθύτατο ενδιαφέρον του ιδίου προσωπικώς, του Ιερού Κλήρου και του Πατραικού Λαού προς τους πληγέντας από τον σεισμό αδελφούς μας.

Η Ιερά Μητρόπολις Πατρών σε συνεννόηση με τους Αρχιερείς των σεισμοπλήκτων περιοχών θα σταθή καθ’οιονδήποτε τρόπο, στο πλευρό των εμπεριστάτων αδελφών μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων