14/01/2020 14/01/2020 Με την ευκαιρία της ανανεώσεως των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ιερών Ναών (2020-2023) της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, συνεκάλεσε την Δευτέρα 13.1.2020, σύναξη των Ιερέων-Προισταμένων των Ιερών Ναών και των Εκκλησιαστικών Επιτρόπων του διευρυμένου Δήμου Πατρέων στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών. Της Συνάξεως προηγήθηκε η Ακολουθία του...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 17:32

Κληρικολαϊκή Σύναξη στον Παλαιό Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Ανδρέου

Διαδώστε:
Κληρικολαϊκή Σύναξη στον Παλαιό Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Ανδρέου

Με την ευκαιρία της ανανεώσεως των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ιερών Ναών (2020-2023) της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, συνεκάλεσε την Δευτέρα 13.1.2020, σύναξη των Ιερέων-Προισταμένων των Ιερών Ναών και των Εκκλησιαστικών Επιτρόπων του διευρυμένου Δήμου Πατρέων στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών.

Της Συνάξεως προηγήθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος με πατρική αγάπη ωμίλησε στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, δίδοντάς τους λεπτομερώς οδηγίες για την επιτέλεση των ιερών καθηκόντων τους. Ιδιαιτέρως ετόνισε ότι πρέπει να έχουν πνευματική ζωή και εκκλησιαστικό φρόνημα.

Σε όλους έδωσε μαζί με τα διοριστήριά τους, ειδικό έντυπο με οδηγίες πνευματικές για την προσωπική τους πνευματική πρόοδο και κατάρτιση και για την επιτυχία στο έργο το οποίο τους ανέθεσε η Εκκλησία.

Παρόμοιες συνάξεις θα πραγματοποιηθούν και στις άλλες Αρχιερατικές Περιφέρειες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων