29/04/2021 29/04/2021 Την Μεγάλη Τρίτη το βράδυ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό της Παντανάσσης Πατρών, όπου οι Ιεροψάλτες απέδωσαν θαυμάσια το τροπάριο της Κασσιανής. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανέλυσε θεολογικά και απέδωσε στην νεολληνική το περίφημο δοξαστικό. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος χοροστάτησε στην Ακολουθία του...
29 Απριλίου, 2021 - 22:14
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2021 - 21:08

Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη στην Πάτρα

Διαδώστε:
Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη στην Πάτρα

Την Μεγάλη Τρίτη το βράδυ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό της Παντανάσσης Πατρών, όπου οι Ιεροψάλτες απέδωσαν θαυμάσια το τροπάριο της Κασσιανής.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανέλυσε θεολογικά και απέδωσε στην νεολληνική το περίφημο δοξαστικό.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Πατρών και μίλησε επικαίρως.

Την Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πατρών και μίλησε για την επί σταυρού θυσία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Εκκλησιάσθησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Βουλευτής Αχαίας κ. Ιάσωνας Φωτήλας και οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Χαράλαμπος Μπονάνος και Φωκίων Ζαίμης.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Πατρών και κήρυξε τον θείο λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων