24/03/2021 24/03/2021 Το μήνυμά του σε όλους τους Έλληνες στέλνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ενόψει της διπλής γιορτής της 25ης Μαρτίου, προσκαλώντας τους να υψώσουν στα μπαλκόνια τους την ελληνική σημαία ως σύμβολο αδιάψευστης αλήθειας της ενότητας Ορθοδοξίας κι Ελληνισμού. Διαβάστε: «Υψώστε στα μπαλκόνια σας την Ελληνική Σημαία. Το σύμβολο της δόξας, των αγώνων, της...
24 Μαρτίου, 2021 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2021 - 16:22

Πατρών Χρυσόστομος: Υψώστε παντού την Ελληνική Σημαία

Διαδώστε:
Πατρών Χρυσόστομος: Υψώστε παντού την Ελληνική Σημαία

Το μήνυμά του σε όλους τους Έλληνες στέλνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ενόψει της διπλής γιορτής της 25ης Μαρτίου, προσκαλώντας τους να υψώσουν στα μπαλκόνια τους την ελληνική σημαία ως σύμβολο αδιάψευστης αλήθειας της ενότητας Ορθοδοξίας κι Ελληνισμού.

Διαβάστε:

«Υψώστε στα μπαλκόνια σας την Ελληνική Σημαία.

Το σύμβολο της δόξας, των αγώνων, της αντίστασης στον κατακτητή, της νίκης, της θυσίας, της ελευθερίας της Ελλάδος.

Υψώστε τη Γαλανόλευκη με το Σταυρό. Καμαρώστε την να κυμματίζη περήφανα στον Ελληνικό αέρα, να διακηρύττη την αδιάψευστη αλήθεια της ενότητος και συνοδοιπορίας της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό.

Υψώστε την Ελληνική Σημαία που ενώνει στο Σταυρό και στις λωρίδες της, την πίστη στο Θεό, την αγάπη στην Πατρίδα, την γη και τη θάλασσα της Ελλάδος, την λεβεντιά και τις θυσίες, το όραμα για τη λευτεριά και τη βεβαιότητα για την ελεύθερη πορεία της Πατρίδος μας, έως της συντελείας του αιώνος, αν διαφυλάξωμε τα ιερά και τα όσια που οι αγιασμένοι πρόγονοί μας, μας παρέδωσαν και τα παραδώσωμε και μείς στα παιδιά μας».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων