14/06/2019 14/06/2019 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο, στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, είχε στις 10.10 το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2019, ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ευτυχής που βρέθηκε στην Πάτρα για μία ακόμη φορά, ενώ, συνομίλησε με τον Σεβασμιώτατο Πατρών -εκτός των άλλων- για ζητήματα θρησκευτικού τουρισμού, θέλοντας,...
14 Ιουνίου, 2019 - 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2019 - 18:23

Συνάντηση Μητροπολίτου Πατρών με τον Γιώργο Παπανδρέου

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτου Πατρών με τον Γιώργο Παπανδρέου

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο, στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, είχε στις 10.10 το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2019, ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ευτυχής που βρέθηκε στην Πάτρα για μία ακόμη φορά, ενώ, συνομίλησε με τον Σεβασμιώτατο Πατρών -εκτός των άλλων- για ζητήματα θρησκευτικού τουρισμού, θέλοντας, όπως δήλωσε, να συμβάλει όπως μπορεί στη διεθνοποίηση του ιερατικού έργου που συντελείται.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Γιώργο Παπανδρέουν υγεία και προσωπική ευημερία, ενώ τον προέτρεψε να μεταβεί και στον ιερό ναό για προσκύνημα -σε συνέχεια της επίσκεψής του στην αρχιεπισκοπή- καθώς, όπως ανέφερε, ο πρόπαππούς του, ο παπα-Ανδρέας ήταν ιερέας.

Παρακολουθήστε το βίντεο – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πομώνης Γιάννης – THEBEST.GR:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων