19/11/2018 19/11/2018 Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια μεγάλη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τηνΤρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Ηλίας Βρεττός, η Ερωφίλη, Αφεντούλα Ραζέλη, η Χριστίνα Σάλτη, το παραδοσιακό συγκρότημα «Σμύρνα», το παραδοσιακό σχήμα «Χοροσταλίτες» και η χορωδία...
19 Νοεμβρίου, 2018 - 18:07

Μεγάλη Συναυλία κατά της φτώχειας από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

Διαδώστε:
Μεγάλη Συναυλία κατά της φτώχειας από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια μεγάλη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τηνΤρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ο Ηλίας Βρεττός, η Ερωφίλη, Αφεντούλα Ραζέλη, η Χριστίνα Σάλτη, το παραδοσιακό συγκρότημα «Σμύρνα», το παραδοσιακό σχήμα «Χοροσταλίτες» και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, θα ενώσουν τις φωνές τους με μοναδικό κίνητρο την ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι προσπαθούν με αξιοπρέπεια να επιβιώσουν κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αρκετές φορές αγγίζουν τα όρια της εξαθλίωσης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων