04/12/2018 04/12/2018 Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 9 μμ ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωνάς Μούρτος, ο μοναδικός Ορθόδοξος ιεραπόστολος της Ταϊβάν, θα είναι φιλοξενούμενος του π. Σπυρίδωνα Τσιμούρη, στο «Ενοριακό Αρχονταρίκι» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς. Ο π. Ιωνάς θα μιλήσει για την μοναχική του διακονία στην πολυπληθή και αλλόθρησκη Τάι-Πέι της Ταϊβάν, όπου η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είναι γνωστή ούτε κατ’...
04 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:11

Ο Ιεραπόστολος της Ταϊβάν στον Πειραιά

Διαδώστε:
Ο Ιεραπόστολος της Ταϊβάν στον Πειραιά

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 9 μμ ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωνάς Μούρτος, ο μοναδικός Ορθόδοξος ιεραπόστολος της Ταϊβάν, θα είναι φιλοξενούμενος του π. Σπυρίδωνα Τσιμούρη, στο «Ενοριακό Αρχονταρίκι» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.
Ο π. Ιωνάς θα μιλήσει για την μοναχική του διακονία στην πολυπληθή και αλλόθρησκη Τάι-Πέι της Ταϊβάν, όπου η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είναι γνωστή ούτε κατ’ όνομα, εκεί όπου θυσιαστικά αγωνίζεται να διαδώσει τον Λόγο του Θεού.
Παράλληλα, θα μοιραστεί την αγωνία και την ελπίδα του για το μέλλον της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε αυτή τη γωνιά της Άπω Ανατολής.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων