12/11/2018 12/11/2018 Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του  Αγίου Νείλου στο Χατζηκυριάκειο που είναι ο μοναδικός ναός σε ολόκληρη την Ελλάδα που είναι αφιερωμένος σε αυτόν τον άγιο. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Νήφων Καπογιάννης, τον Προϊστάμενο του Ναού π....
12 Νοεμβρίου, 2018 - 17:03
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 17:05

Πανηγύρισε ο μοναδικός Ι.Ναός του Αγίου Νείλου στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο μοναδικός Ι.Ναός του Αγίου Νείλου στην Ελλάδα

Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του  Αγίου Νείλου στο Χατζηκυριάκειο που είναι ο μοναδικός ναός σε ολόκληρη την Ελλάδα που είναι αφιερωμένος σε αυτόν τον άγιο.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Νήφων Καπογιάννης, τον Προϊστάμενο του Ναού π. Δημήτριο Μπάτση, τους συνεφημερίους του και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων