30/10/2018 30/10/2018 Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη φετινή Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 11:00 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στο ισόγειο της οδού Κολοκοτρώνη 85. Επιχειρηματίες, αλλά και ιδιώτες, μπορούν να προσφέρουν καινούργια είδη, τα οποία στη συνέχεια θα πωληθούν και τα έσοδα θα διατεθούν για...
30 Οκτωβρίου, 2018 - 17:44

Προετοιμασίες για τη φετινή Δωροέκθεση

Διαδώστε:
Προετοιμασίες για τη φετινή Δωροέκθεση

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη φετινή Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 11:00 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στο ισόγειο της οδού Κολοκοτρώνη 85.

Επιχειρηματίες, αλλά και ιδιώτες, μπορούν να προσφέρουν καινούργια είδη, τα οποία στη συνέχεια θα πωληθούν και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως. Η παραλαβή των προσφορών πραγματοποιείται στους χώρους της Δωροέκθεσης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:210-4124726

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων