26/01/2019 26/01/2019 Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς συνδιοργανώνουν εκδήλωση για τον εορτασμό της μνήμης των Τριών Ιεραρχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27/01 στις 18:30 στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου (Καραολή και Δημητρίου 80). Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σταμάτης Πορτελάνος με θέμα «Ἡ μεταφυσική του...
26 Ιανουαρίου, 2019 - 10:25

«Ἡ μεταφυσική του πολιτισμού και η πατερική σκέψη στο μετανεωτερικό περιβάλλον»

Διαδώστε:
«Ἡ μεταφυσική του πολιτισμού και η πατερική σκέψη στο μετανεωτερικό περιβάλλον»

Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς συνδιοργανώνουν εκδήλωση για τον εορτασμό της μνήμης των Τριών Ιεραρχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27/01 στις 18:30 στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου (Καραολή και Δημητρίου 80). Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σταμάτης Πορτελάνος με θέμα «Ἡ μεταφυσική του πολιτισμού και η πατερική σκέψη στο μετανεωτερικό περιβάλλον».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και θα ακολουθήσει δεξίωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων