06/12/2019 06/12/2019 Με τη δέουσα λαμπρότητα και τάξη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2019 η πάνδημη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Νικολάου, στο πρώτο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ.Αλεξίου αλλά και των: Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ.Προκοπίου και Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ, Ποιμενάρχου της Πόλεως. Η περιφορά της Ιεράς Εικόνος, πραγματοποιήθηκε...
06 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2019 - 20:45

Η εορτή του προστάτου των ναυτικών στο πρώτο λιμάνι της χώρας

Διαδώστε:
Η εορτή του προστάτου των ναυτικών στο πρώτο λιμάνι της χώρας

Με τη δέουσα λαμπρότητα και τάξη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2019 η πάνδημη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Νικολάου, στο πρώτο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ.Αλεξίου αλλά και των: Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ.Προκοπίου και Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ, Ποιμενάρχου της Πόλεως.

Η περιφορά της Ιεράς Εικόνος, πραγματοποιήθηκε και φέτος παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών, πολιτειακών, στρατιωτικών και δικαστικών αρχών, καθώς επίσης και των σωμάτων ασφαλείας.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε και φέτος προκειμένου να λάβει την Ευλογία του Προστάτη Αγίου των Ναυτικών και των Θαλασσών.

Νωρίτερα το πρωί, τελέστηκε Δοξολογία στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ.Κλήμεντος και παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης κ.Αλκιβιάδη Στεφανή και των Αρχηγών Γ.Ε.ΕΘ.Α, Γ.Ε.Ν. και Γ.Ε.Α.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων