24/05/2019 24/05/2019 Προσκυνηματική εκδρομή στη Ζάκυνθο διοργανώνει ο Ρ/Σ «Πειραϊκή Εκκλησία» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, από 15-17 Ιουνίου 2019. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις Ιερές Μονές Στροφάδων, Αγίου Γεωργίου, Παναγίας Αναφωνήτριας με την θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου, τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, πολιούχου του νησιού, τον λόφο του Στράνη όπου ο Διονύσιος...
24 Μαΐου, 2019 - 16:00

Πειραϊκή Εκκλησία: Προσκυνηματική εκδρομή στη Ζάκυνθο

Διαδώστε:
Πειραϊκή Εκκλησία: Προσκυνηματική εκδρομή στη Ζάκυνθο

Προσκυνηματική εκδρομή στη Ζάκυνθο διοργανώνει ο Ρ/Σ «Πειραϊκή Εκκλησία» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, από 15-17 Ιουνίου 2019.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις Ιερές Μονές Στροφάδων, Αγίου Γεωργίου, Παναγίας Αναφωνήτριας με την θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου, τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, πολιούχου του νησιού, τον λόφο του Στράνη όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο, τη Μπόχαλη, το Καταστάρι και άλλα αξιοθέατα της Ζακύνθου καθώς και την Κυλλήνη.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα 210-4118602 και- 640.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων