14/10/2020 14/10/2020 Στον Πειραιά αναμένεται την Κυριακή 18 Οκτωβρίου η Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, η εικόνα της Πολιούχου του Αιγίου θα φτάσει την προσεχή Κυριακή από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, όπου φιλοξενείται προσωρινά, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, κατόπιν σχετικού αιτήματος του...
14 Οκτωβρίου, 2020 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2020 - 12:18

Στα Ταμπούρια η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής

Διαδώστε:
Στα Ταμπούρια η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής

Στον Πειραιά αναμένεται την Κυριακή 18 Οκτωβρίου η Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, η εικόνα της Πολιούχου του Αιγίου θα φτάσει την προσεχή Κυριακή από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, όπου φιλοξενείται προσωρινά, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και με την αποδοχή και σεπτή ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου. Η ιερά εικόνα θα παραμείνει στον ναό του Αγίου Δημητρίου μέχρι και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου προς προσκύνηση και αγιασμό του Ιερού Κλήρου και των ευσεβών χριστιανών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων