27/04/2021 27/04/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης το  απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης χοροστάτησε στον όρθρο της Μεγάλης Τετάρτης στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στον Λόφο Αξιωματικού Περιστερίου. Οι χοροί των ιεροψαλτών απέδωσαν με κατάνυξη το δοξαστικό των αποστίχων και συγκίνησαν τους πιστούς που παρακολουθούσαν την ακολουθία. Ο Σεβασμιώτατος εμφανώς συγκινημένος ζήτησε να μοιάσουμε στην...
27 Απριλίου, 2021 - 21:04

Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Ι. Μητρόπολη Περιστερίου

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Ι. Μητρόπολη Περιστερίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης το  απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης χοροστάτησε στον όρθρο της Μεγάλης Τετάρτης στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στον Λόφο Αξιωματικού Περιστερίου.

Οι χοροί των ιεροψαλτών απέδωσαν με κατάνυξη το δοξαστικό των αποστίχων και συγκίνησαν τους πιστούς που παρακολουθούσαν την ακολουθία.

Ο Σεβασμιώτατος εμφανώς συγκινημένος ζήτησε να μοιάσουμε στην πόρνη γυναίκα που αναγνώρισε τα λάθη της και με συντριβή ζήτησε από τον Κύριο την λύτρωση και άφεση των αμαρτιών της.

Ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή Ανάσταση και για μια ακόμη φορά προέτρεψε όλους να τηρούν τα μέτρα για την προστασία της υγείας μας από την πανδημία του Covid-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων