29/03/2022 29/03/2022 Την επιστημονική εκδήλωση του Δήμου Περιστερίου και του ΚΕΠ Υγείας της πόλης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας θα χαιρετίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, την άλλη Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00.  Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι»), θα χαιρετίσουν επίσης ο Δήμαρχος...
29 Μαρτίου, 2022 - 18:28

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Περιστερίου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Την επιστημονική εκδήλωση του Δήμου Περιστερίου και του ΚΕΠ Υγείας της πόλης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας θα χαιρετίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, την άλλη Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00. 

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι»), θα χαιρετίσουν επίσης ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γεώργιος Πατούλης.

Ομιλητές θα είναι οι καταξιωμένοι επιστήμονες ο καθηγητής καρδιολογίας Στέφανος Φούσας, η καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου, ο Πρόεδρος του ΕΕΣ, Dr Αντώνιος Αυγερινός και η Παιδίατρος – Πανεπιστημιακή Υπότροφος Αφροδίτη Κοντάκου.

Συντονιστής της επιστημονικής εκδήλωσης είναι ο Αντιδήμαρχος Υγείας Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος, Γιώργος Μπεκιάρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων