13/09/2021 14/09/2021 Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και κατόπιν το τεσσαρακονθήμερο Ιερό Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αοιδίμου Μητροπολίτου Περιστερίου κυρού Κλήμεντος θα τελεστούν την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου Περιστερίου. Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου ανακοινώνεται ότι θα ιερουργήσουν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Αργολίδος κ. Νεκτάριος και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας,...
13 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2021 - 1:27

Στις 19 Σεπτέμβρη το 40ήμερο μνημόσυνο του Μητροπολίτη Περιστερίου

Διαδώστε:
Στις 19 Σεπτέμβρη το 40ήμερο μνημόσυνο του Μητροπολίτη Περιστερίου

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και κατόπιν το τεσσαρακονθήμερο Ιερό Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αοιδίμου Μητροπολίτου Περιστερίου κυρού Κλήμεντος θα τελεστούν την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου Περιστερίου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου ανακοινώνεται ότι θα ιερουργήσουν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Αργολίδος κ. Νεκτάριος και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο και τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων