12/09/2019 12/09/2019 Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι για το σχολικό έτος 2019-2020 θα προσφέρει δωρεάν τα σχολικά είδη σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους. Όσοι Γονείς ή Kηδεμόνες επιθυμούν να ενταχθούν...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:35
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2019 - 22:21

Προσφορά Σχολικών Ειδών από την Ι.Μ. Πολυανής και Κιλκισίου

Διαδώστε:
Προσφορά Σχολικών Ειδών από την Ι.Μ. Πολυανής και Κιλκισίου

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι για το σχολικό έτος 2019-2020 θα προσφέρει δωρεάν τα σχολικά είδη σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους.

Όσοι Γονείς ή Kηδεμόνες επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00πμ με 1:00μμ να συμπληρώνουν την αίτηση βοηθείας προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και 21 Σεπτεμβρίου 2019.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν:

Α) Οι πολύτεκνες οικογένειες.
Β) Οι άνεργοι γονείς.
Γ) Όσοι έχουν εισόδημα έως 5.000€.

Αίτηση μπορούν να κάνουν μόνο οι Γονείς και Κηδεμόνες των παιδιών που πληρούν τουλάχιστον μία εκ των ως άνω προϋποθέσεων.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν είναι:

1. Αίτηση (συμπληρώνεται στην Μητρόπολη)
2. Φωτοτυπία Ταυτότητος.
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4. Κάρτα ανεργίας (αποδεικτικό τελευταίας ανανέωσης).
5. Φορολογική Δήλωση 2018 και των δύο γονέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων