17/02/2023 17/02/2023 Τον Αγιασμό στο Δημοτικό Γήπεδο Σοχώρας στο Ρέθυμνο τέλεσε χθες Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, έπειτα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «ΙΚΑΡΟΣ». Στον Αγιασμό, παραβρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Αθλητικού Σωματείου. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του Σωματείου, συνεχάρη για...
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2023 - 15:35

Αγιασμός στο Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ “Ικαρος” από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ “Ικαρος” από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Τον Αγιασμό στο Δημοτικό Γήπεδο Σοχώρας στο Ρέθυμνο τέλεσε χθες Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, έπειτα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «ΙΚΑΡΟΣ».

Στον Αγιασμό, παραβρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Αθλητικού Σωματείου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του Σωματείου, συνεχάρη για τις όμορφες πρωτοβουλίες και δράσεις του και εξέφρασε τη χαρά του γηπέδου αυτού στην καρδιά της πόλεως, στο οποίο αθλούνται δεκάδες παιδιά του τόπου μας, μαθαίνοντας την ευγενή άμιλλα και το αληθινό πνεύμα του αθλητισμού, καλλιεργώντας το σώμα και την ψυχή τους.

Ο Σεβασμιώτατος διαβεβαίωσε το Σωματείο «ΙΚΑΡΟΣ», ότι πάντοτε η Τοπική μας Εκκλησία θα βρίσκεται επιστηριγμός στα αιτήματα και τις καλές πρωτοβουλίες των μελών του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων