01/03/2023 01/03/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κατέθεσε το συνολικό ποσό των 23.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ως ελάχιστη συμβολή της Τοπικής Εκκλησίας στις πρωτοβουλίες τις οποίες θα αναλάβουν ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και η Αγία Εκκλησία για την ανακούφιση των χιλιάδων θυμάτων του καταστρεπτικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία, καθώς...
01 Μαρτίου, 2023 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 17:14

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης αρωγός στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης αρωγός στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κατέθεσε το συνολικό ποσό των 23.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ως ελάχιστη συμβολή της Τοπικής Εκκλησίας στις πρωτοβουλίες τις οποίες θα αναλάβουν ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και η Αγία Εκκλησία για την ανακούφιση των χιλιάδων θυμάτων του καταστρεπτικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία, καθώς και για τις ανάγκες του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευχαριστεί θερμά τις Ιερές Μονές, τις Ενορίες και όλους τους ανθρώπους της Ιεράς Μητρόπολης για την πρόφρονα και συγκινητική ανταπόκρισή τους και σε αυτό το κάλεσμα της Τοπικής Εκκλησίας, προκειμένου όλοι μας, με κάθε δυνατό τρόπο, να σταθούμε αλληλέγγυοι στον αγώνα και στις δυσκολίες των συνανθρώπων μας μετά από αυτό το μεγάλο πλήγμα που δέχθηκαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων