05/03/2023 05/03/2023 Το πρωί του Σαββάτου, 4ης Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος δέχθηκε στο Επισκοπείο την Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) Νομού Ρεθύμνης. Ο Σεβασμιώτατος είχε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν στην πολύτιμη...
05 Μαρτίου, 2023 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2023 - 16:00

Ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Το πρωί του Σαββάτου, 4ης Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος δέχθηκε στο Επισκοπείο την Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) Νομού Ρεθύμνης.

Ο Σεβασμιώτατος είχε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν στην πολύτιμη προσφορά προς ανθρώπους της κοινωνίας μας, που χρειάζονται τις σημαντικές αυτές υπηρεσίες του Συλλόγου αυτού και διαβεβαίωσε για τη στήριξη της Τοπικής μας Εκκλησίας προς τον σκοπό αυτό.
Στη συνάντηση παρέστη και ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γαλεράκης, ο οποίος επί σειρά ετών ασχολείται από πλευράς της Ιεράς Μητροπόλεως με τα ζητήματα αυτά.
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων