18/02/2023 18/02/2023 Στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αρκαδίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, όπου πραγματοποιήθηκε Σύναξη της Αδελφότητος της Μονής. Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τον Καθηγούμενο, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Τίτο Βαμβακά και τους πατέρες της Μονής όλα τα θέματα της εύτακτης λειτουργίας της. Όλοι μαζί διαβεβαίωσαν ότι θα πράξουν παν δυνατόν για τη...
18 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2023 - 15:19

Στην Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αρκαδίου ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Στην Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αρκαδίου ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αρκαδίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, όπου πραγματοποιήθηκε Σύναξη της Αδελφότητος της Μονής.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τον Καθηγούμενο, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Τίτο Βαμβακά και τους πατέρες της Μονής όλα τα θέματα της εύτακτης λειτουργίας της.
Όλοι μαζί διαβεβαίωσαν ότι θα πράξουν παν δυνατόν για τη στήριξη της ιστορικής αυτής Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής, για την αδιάκοπη λειτουργία της και για την ανακαίνιση όλων των χώρων του Μοναστηριού αυτού, το οποίο αποτελεί στολίδι όχι μόνο για τη Μεγαλόνησο Κρήτη αλλά και για κάθε αγωνιζόμενο για την αληθινή ελευθερία άνθρωπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων