02/06/2022 02/06/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο επισκέφθηκε χθες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης για να του ευχηθεί στο ξεκίνημα της νέας του διακονίας στην Ιερά Μητρόπολη. Τον κ. Γεωργιάδη συνόδευαν ο Βουλευτής Ρεθύμνης κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Βουλευτής Δωδεκανήσων κ. Μάνος Κόνσολας, ο Βουλευτής Φωκίδας...
02 Ιουνίου, 2022 - 8:04
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2022 - 8:13

Στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης ο Άδωνις Γεωργιάδης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο επισκέφθηκε χθες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης για να του ευχηθεί στο ξεκίνημα της νέας του διακονίας στην Ιερά Μητρόπολη.

Τον κ. Γεωργιάδη συνόδευαν ο Βουλευτής Ρεθύμνης κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Βουλευτής Δωδεκανήσων κ. Μάνος Κόνσολας, ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπουγάς και τοπικοί παράγοντες του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τον κ. Υπουργό, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην πόλη, τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τόνισε την αξία της ανάπτυξης για ολόκληρη την πατρίδα μας και ιδιαίτερα για τον τόπο του Ρεθύμνου, ο οποίος έχει πολλές δυνατότητες και ικανούς ανθρώπους που εργάζονται με ζήλο προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Επίσκοπός προσέφερε στον κ. Γεωργιάδη τοπικά προϊόντα, όπως κρασί και ρακή από την Ιερά Μονή Αρκαδίου, μια υφαντή πετσέτα από την Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης, μια ξυλόγλυπτη παραδοσιακή κρητική λύρα, μια ιερά εικόνα για το γραφείο του καθώς και ένα οδηγό των προσκυνημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Τέλος, ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε τον Σεβασμιώτατο ότι θα είναι πάντοτε, εκ της θέσεώς του, κοντά στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

πο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων