11/12/2023 11/12/2023 Η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Οργανισμού Διοίκησης Μοναστηριακής Περιουσίας Νομού Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 8η Δεκεμβρίου, στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, για τη διεκπεραίωση θεμάτων του Τοπικού Συμβουλίου και των Ιερών Μονών που υπάγονται σε αυτό, δηλαδή των ευρισκομένων στις Ιερές Μητροπόλεις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων. Στη συνέχεια,...
11 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2023 - 17:22

Συνεδριάσεις Συμβουλίων στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Διαδώστε:
Συνεδριάσεις Συμβουλίων στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Οργανισμού Διοίκησης Μοναστηριακής Περιουσίας Νομού Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 8η Δεκεμβρίου, στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, για τη διεκπεραίωση θεμάτων του Τοπικού Συμβουλίου και των Ιερών Μονών που υπάγονται σε αυτό, δηλαδή των ευρισκομένων στις Ιερές Μητροπόλεις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η τελευταία για το τρέχον έτος συνεδρίαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Στη συνεδρίαση αυτή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του στους Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρους Χριστοφόρο Κατσιπουλάκη και Δημήτριο Σωπασουδάκη, οι οποίοι μέχρι τώρα μετείχαν ως Τακτικά Μέλη στο Μητροπολιτικό Συμβούλιο και θα συνεχίσουν για την επόμενη τριετία ως Αναπληρωματικά πλέον Μέλη.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κ. Συμέλα Κωνσταντινίδου, η οποία μετείχε στο Μητροπολιτικό Συμβούλιο εκ μέρους της Δ.Ο.Υ. Ρεθύμνης.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Πρόδρομος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Τοπικής Εκκλησίας για τη συμβολή των ανωτέρω προσώπων στη διεκπεραίωση όλων των θεμάτων στην κεντρική διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και ευχήθηκε προς όλους καλό και ευλογημένο το επερχόμενο Άγιο Δωδεκαήμερο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων