20/12/2022 20/12/2022 Στη Ζάκυνθο βρέθηκε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος όπου συμμετείχε στην Ιερά Πανήγυρι της Εορτής του εν Αγίοις Πατρός ημών Διονυσίου, Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, του θαυματουργού, προστάτου και εφόρου της νήσου. Την Κυριακή το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος, προ της αναχωρήσεώς του από την Ζάκυνθο, με την προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου χοροστάτησε...
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 9:51

Ζάκυνθος: Η προσευχή του Μητροπολίτη Ρεθύμνης στον Άγιο Διονύσιο

Διαδώστε:
Ζάκυνθος: Η προσευχή του Μητροπολίτη Ρεθύμνης στον Άγιο Διονύσιο

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος όπου συμμετείχε στην Ιερά Πανήγυρι της Εορτής του εν Αγίοις Πατρός ημών Διονυσίου, Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, του θαυματουργού, προστάτου και εφόρου της νήσου.

Την Κυριακή το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος, προ της αναχωρήσεώς του από την Ζάκυνθο, με την προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου χοροστάτησε κατά την Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο Διονύσιο που τελέσθηκε στην Ιερά Μονή του.

Ενώπιον του ιερού αφθάρτου και χαριτοβρύτου σκηνώματος του μεγάλου Αγίου της συγγνώμης ο Σεβασμιώτατος κ. Πρόδρομος προσευχήθηκε για το πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς του, τον Ιερό Κλήρο, τις Μοναστικές Αδελφότητες και τον ευσεβή χριστώνυμο λαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων