08/07/2020 08/07/2020 Σε αναζήτηση κονδυλίων έτσι ώστε να γίνει άμεσα η επισκευή που απαιτείται στο εσωτερικό του Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά στη Σορωνή, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες, οι κάτοικοι και η επιτροπή του χωριού. Στο εσωτερικό παρουσιάστηκε πρόβλημα στον θόλο, με αποτέλεσμα να απαιτείται άμεση επισκευή έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν πρόσθετα προβλήματα. Εντός της εκκλησίας έχουν...
08 Ιουλίου, 2020 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2020 - 11:04

Αναζητούνται κονδύλια για τον Άγιο Λουκά στη Σορωνή

Διαδώστε:
Αναζητούνται κονδύλια για τον Άγιο Λουκά στη Σορωνή

Σε αναζήτηση κονδυλίων έτσι ώστε να γίνει άμεσα η επισκευή που απαιτείται στο εσωτερικό του Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά στη Σορωνή, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες, οι κάτοικοι και η επιτροπή του χωριού.

Στο εσωτερικό παρουσιάστηκε πρόβλημα στον θόλο, με αποτέλεσμα να απαιτείται άμεση επισκευή έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν πρόσθετα προβλήματα. Εντός της εκκλησίας έχουν στηθεί ήδη σκαλωσιές από μαστόρους, αλλά ωστόσο απαιτείται εξειδικευμένη παρέμβαση, το κόστος της οποίας είναι δυσβάσταχτο για τον Ιερό Ναό.

Πλήρως ενημερωμένοι για την κατάσταση, είναι και οι αρμόδιοι της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, καθώς επίσης και το κοινοτικό συμβούλιο Σορωνής, που μέσα στις επόμενες μέρες σε συνεργασία με τον Ιερέα και την Εκκλησιαστική Επιτροπή, θα ξεκινήσουν επαφές και συναντήσεις με αρμόδιους φορείς για την άμεση αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Πηγή: rodiaki.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων