13/09/2020 13/09/2020 Με επίκεντρο τον περικαλλή Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης εορτάζει η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης τη μεγάλη δεσποτική εορτή της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Απόψε, το εσπέρας της Κυριακής 13ης Σεπτεμβρίου, παραμονή της μεγάλης εορτής, τελέστηκε Πολυαρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ,...
13 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2020 - 21:06

Πανηγυρικός Εσπερινός με τρεις Μητροπολίτες απόψε στην Κοζάνη

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός με τρεις Μητροπολίτες απόψε στην Κοζάνη

Με επίκεντρο τον περικαλλή Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης εορτάζει η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης τη μεγάλη δεσποτική εορτή της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Απόψε, το εσπέρας της Κυριακής 13ης Σεπτεμβρίου, παραμονή της μεγάλης εορτής, τελέστηκε Πολυαρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος κήρυξε το θείο λόγο, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο οικείος Ποιμενάρχης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, ο οποίος και ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς για τη συμμετοχή τους στην Ιερά Πανήγυρη.

Αύριο το πρωί θα τελεστεί αρχιερατικό συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων