13/01/2019 13/01/2019 “Να αγαπάς και τους εχθρούς σου σημαίνει να είσαι ελεύθερος.” Ο μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κυρός Παύλος, σε μία συζήτηση για την παράδοση και τον πολιτισμό με τον συγγραφέα & πολιτικό αναλυτή Γιώργο Καραμπελιά, στις “Συναντήσεις Κορυφής” στο Café του ΙΑΝΟΥ, κατά τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, είχε αγγίξει ευαίσθητα ζητήματα όπως τη σχέση...
13 Ιανουαρίου, 2019 - 23:12
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2019 - 23:15

Όταν ο μακαριστός Μητροπολίτης Σιατίστης μιλούσε για την παράδοση

Διαδώστε:
Όταν ο μακαριστός Μητροπολίτης Σιατίστης μιλούσε για την παράδοση

“Να αγαπάς και τους εχθρούς σου σημαίνει να είσαι ελεύθερος.”

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κυρός Παύλος, σε μία συζήτηση για την παράδοση και τον πολιτισμό με τον συγγραφέα & πολιτικό αναλυτή Γιώργο Καραμπελιά, στις “Συναντήσεις Κορυφής” στο Café του ΙΑΝΟΥ, κατά τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, είχε αγγίξει ευαίσθητα ζητήματα όπως τη σχέση ατόμου και προσώπου, τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο καθένας μας τους άλλους ανθρώπους και καταθέτει την προσωπική του εμπειρία στο ζήτημα αυτό.

Σε σχέση δε με την παράδοση, είχε επισημάνει ότι μπορούμε να δεχόμαστε κάτι καινούριο, “απ’ έξω”, χωρίς να απορρίπτουμε τα “δικά μας”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων