22/01/2019 22/01/2019 Από την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης, ανακοινώνεται ότι κατά την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για εκπαιδευτικούς και μαθητές, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας, κ. κ. Σεραφείμ, τοποτηρητού της Ιεράς Μητροπόλεως κατόπιν της αξάφνου κοιμήσεως του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού...
22 Ιανουαρίου, 2019 - 20:54

Ο Μητρ. Καστορίας ως τοπορητής στον Άγ. Δημήτριο Σιατίστης

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Καστορίας ως τοπορητής στον Άγ. Δημήτριο Σιατίστης

Από την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης, ανακοινώνεται ότι κατά την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιατίστης, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για εκπαιδευτικούς και μαθητές, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας, κ. κ. Σεραφείμ, τοποτηρητού της Ιεράς Μητροπόλεως κατόπιν της αξάφνου κοιμήσεως του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Παύλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων