02/05/2023 02/05/2023 Τα ονομαστήριά του άγη σήμερα ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος. Χθες το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου. Συγχοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος ενώ παρέστη πλήθος πιστών. Στην ομιλία του ο εορτάζων Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο βίο και στη θεολογική συμβολή του...
02 Μαΐου, 2023 - 11:01

Εσπερινός ονομαστηρίων Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανασίου

Διαδώστε:
Εσπερινός ονομαστηρίων Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανασίου

Τα ονομαστήριά του άγη σήμερα ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος.

Χθες το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου.

Συγχοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος ενώ παρέστη πλήθος πιστών. Στην ομιλία του ο εορτάζων Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο βίο και στη θεολογική συμβολή του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας, για τον οποίο η Εκκλησία έχει ορίσει στις 2 Μαϊου να τιμά την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του.

Μετά το πέρας του Εσπερινού κλήρος και λαός ευχήθηκε στον εορτάζοντα Μητροπολίτη κ. Αθανάσιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων