21/10/2021 21/10/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη για φέτος εσπερινή ομιλία με τον κύκλο μελέτης της Αγίας Γραφής, την περασμένη Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Ομιλητής ήταν ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος, ο οποίος κάθε Κυριακή απόγευμα θα αναλύει την Καθολική Επιστολή του Ιακώβου, μια από τις επτά Καθολικές Επιστολές. Η κυριακάτικη...
21 Οκτωβρίου, 2021 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2021 - 19:22

Ξεκίνησαν οι Κυριακάτικες Ομιλίες του Μητροπολίτη Σισανίου

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν οι Κυριακάτικες Ομιλίες του Μητροπολίτη Σισανίου

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη για φέτος εσπερινή ομιλία με τον κύκλο μελέτης της Αγίας Γραφής, την περασμένη Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Ομιλητής ήταν ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος, ο οποίος κάθε Κυριακή απόγευμα θα αναλύει την Καθολική Επιστολή του Ιακώβου, μια από τις επτά Καθολικές Επιστολές.

Η κυριακάτικη ομιλία αποτέλεσε εισαγωγή καθώς αναφέρθηκε στην βιωτή του Αγίου Ιακώβου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον μακαριστό εφημέριο π. Βασίλειο Βασιλείου, που για πολλά χρόνια μετέδιδε τα νάματα της πίστεως, την Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας και την σώζουσα αλήθεια της Αγίας Τριάδος.

Οι ομιλίες θα γίνονται εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας κάθε Κυριακή στις 7:00 το απόγευμα, όπου θα ακούγονται από το ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης «Ορθοδοξία και Παράδοση» και από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα siatistaagiosnikolaos.gr. Επίσης σε επανάληψη θα μεταδίδονται κάθε Τετάρτη στις 15:00 το μεσημέρι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων