19/04/2019 19/04/2019 Σήμερα αναμένεται η ενθρόνιση του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανασίου. Στις 13:00 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεοδώρος Καρυπίδης θα υποδεχθεί στον Κόσμο της Σιάτιστας τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και το νέο Μητροπολίτη Σισανίου καί Σιατίστης κ. Αθανάσιο. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί ως εξής: 13:15 Υποδοχή στον χώρο του Δημαρχείου Σιάτιστας...
19 Απριλίου, 2019 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019 - 9:42

Σήμερα η τελετή ενθρόνισης του Μητρ. Σισανίου

Διαδώστε:
Σήμερα η τελετή ενθρόνισης του Μητρ. Σισανίου

Σήμερα αναμένεται η ενθρόνιση του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανασίου.

Στις 13:00 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεοδώρος Καρυπίδης θα υποδεχθεί στον Κόσμο της Σιάτιστας τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και το νέο Μητροπολίτη Σισανίου καί Σιατίστης κ. Αθανάσιο.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί ως εξής:

13:15 Υποδοχή στον χώρο του Δημαρχείου Σιάτιστας Υποδοχή του νέου Μητροπολίτη Σισανίου καί Σιατίστης κ.κ. Αθανασίου από τον Δημάρχου Βοΐου. Δημήτριο Λαμπροπούλο, των τοπικών Αρχών, του Ιερού Κλήρου, των φορέων και του λαού. Προσφώνηση από τον Δήμαρχο και αντιφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Αθανάσιο.

14:00 Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγίου Δημητρίου Τελετή Ενθρόνισης

19:00 Τέλεση Τρισάγιου στους τάφους των μακαριστών προκατόχων Αντωνίου και Παύλου από τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

07:00 Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σισανίου καί Σιατίστης κ.κ. Αθανασίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει η υποβολή συγχαρητηρίων ευχών από τις Αρχές και το λαό στον χώρο του Επισκοπείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων