09/02/2024 09/02/2024 O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης υποδέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Σεβασμιώτατος και ο Περιφερειάρχης είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά...
09 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2024 - 16:51

Συνάντηση Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης υποδέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Σεβασμιώτατος και ο Περιφερειάρχης είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και για θέματα που αφορούν σε μια δημιουργική συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων