02/08/2020 02/08/2020 Περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου. Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) ξεκίνησε από τη Σιάτιστα. Αρχικά συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος,  ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το...
02 Αυγούστου, 2020 - 14:11

Τον Μητροπολίτη Σιατίστης επισκέφθηκε ο υφ. Εσωτερικών Θεόδωρος Καράογλου

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Σιατίστης επισκέφθηκε ο υφ. Εσωτερικών Θεόδωρος Καράογλου

Περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) ξεκίνησε από τη Σιάτιστα. Αρχικά συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος,  ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δήμο Βοΐου. Εκεί, ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Ζευκλής παρουσίασε τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου, ζητώντας τη συνδρομή του κ. Καράογλου στην επίλυση πολεοδομικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η Δημοτική Υπηρεσία Δόμησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων