16/11/2018 16/11/2018 Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα επιμεληθεί τον χώρο συλλογής εικόνων και κειμηλίων της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων, καθώς υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου, το οποίο αφορά εργασίες στο φέροντα οργανισμό, στη στέγη και στα ανοίγματα (παράθυρα-θύρες) του κτιρίου της «Κωνστάντειου Σχολής». Τη μελέτη του έργου συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της  Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων...
16 Νοεμβρίου, 2018 - 17:03

Ανακαινίζεται το κτίριο της «Κωνστάντειου Σχολής»

Διαδώστε:
Ανακαινίζεται το κτίριο της «Κωνστάντειου Σχολής»

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα επιμεληθεί τον χώρο συλλογής εικόνων και κειμηλίων της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων, καθώς υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου, το οποίο αφορά εργασίες στο φέροντα οργανισμό, στη στέγη και στα ανοίγματα (παράθυρα-θύρες) του κτιρίου της «Κωνστάντειου Σχολής». Τη μελέτη του έργου συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της  Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία διενήργησε τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και θα επιβλέψει και την κατασκευή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων