25/09/2020 25/09/2020 Ανακοινώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων ότι, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ., θα τελεστεί ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Επισημαίνεται ότι η παρουσία παλαιών και νέων μαθητών είναι υποχρεωτική....
25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2020 - 17:25

Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στην Καλαμπάκα

Διαδώστε:
Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στην Καλαμπάκα

Ανακοινώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων ότι, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ., θα τελεστεί ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Επισημαίνεται ότι η παρουσία παλαιών και νέων μαθητών είναι υποχρεωτική. Κατ’ αυτήν την ημέρα θα ορισθεί το πρόγραμμα διδασκαλίας των μαθημάτων, σε συνεννόηση με τους αντίστοιχους διδασκάλους, καθώς επίσης θα πρέπει να γίνουν και οι εγγραφές όλων όσων δεν έχουν εγγραφεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων