01/11/2019 01/11/2019 Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Αγίου Βησσαρίωνος, η Δ’ Γενική Ιερατική Σύναξη και η πρώτη του παρόντος Εκκλησιαστικού Έτους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και σύσσωμου του ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως. Μετά την εναρκτήρια προσευχή, ο Ποιμενάρχης κ.Θεόκλητος παρουσίασε τα θέμα της συνάξεως και έδωσε προς...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 16:48

Δ’ Γενική Ιερατική Σύναξη στην Καλαμπάκα

Διαδώστε:
Δ’ Γενική Ιερατική Σύναξη στην Καλαμπάκα

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Αγίου Βησσαρίωνος, η Δ’ Γενική Ιερατική Σύναξη και η πρώτη του παρόντος Εκκλησιαστικού Έτους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και σύσσωμου του ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως.

Μετά την εναρκτήρια προσευχή, ο Ποιμενάρχης κ.Θεόκλητος παρουσίασε τα θέμα της συνάξεως και έδωσε προς τους ιερείς πατρικές συμβουλές επί διοικητικών και λειτουργικών ζητημάτων. Ο Αρχιμανδρίτης Δομέτιος Ντελλής εν συντομία και πρακτικά παρουσίασε το Θέμα  “Ιερατική συνείδηση”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων