19/11/2021 19/11/2021 Με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημέρα της ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, την προσεχή Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας, κατά την οποία θα προεξάρχει ο σεπτός Ποιμενάρχης. Παράλληλα στις 8:00 μ.μ. ο Σεβ. κ. Θεόκλητος θα υποδεχθεί στον...
19 Νοεμβρίου, 2021 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2021 - 17:39

Υποδοχή ι. Εικόνος στην Επέτειο Ενθρονίσεως του Μητροπολίτη Σταγών

Διαδώστε:
Υποδοχή ι. Εικόνος στην Επέτειο Ενθρονίσεως του Μητροπολίτη Σταγών

Με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημέρα της ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, την προσεχή Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας, κατά την οποία θα προεξάρχει ο σεπτός Ποιμενάρχης. Παράλληλα στις 8:00 μ.μ. ο Σεβ. κ. Θεόκλητος θα υποδεχθεί στον προαναφερθέντα Ναό αντίγραφο της ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μετεωρίτισσας.

Δείτε το πρόγραμμα της Επετείου της Ενθρονίσεως: 

Ώρα 8 μ.μ., ο Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ναού το αντίγραφο της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Μετεωρίτισσας, η οποία θα ενθρονισθεί στο ξυλόγλυπτο προκυνητάρι της και θα παραμείνει μόνιμα στον Ναό προς αγιασμό και ευλογία των πιστών.

Η εορτή δε της Μετεωρίτισσας, στην πόλη της Καλαμπάκας, θα τελείται στην πόλη της Καλαμπάκας, κατά την 25η Νοεμβρίου εκάστου έτους στον Ιερό Ναό των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων.

Ώρα ενάρξεως Αγρυπνίας: 8 μ.μ.

Ώρα λήξεως: 12.30 μετά τα μεσάνυχτα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων