01/11/2018 02/11/2018 Δεύτερη Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιείται στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου στη Σύρο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μητρόπολης: “Ανακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς της Σύρου ότι στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου, κάτωθι του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, κάθε πρώτη Κυριακή εκάστου μηνός, τελείται δεύτερη Θεία Λειτουργία, από ώρας 10:30 έως 11:30 π.μ., την...
01 Νοεμβρίου, 2018 - 20:57
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2018 - 8:53

Θεία Λειτουργία στην Κρύπτη του αγίου Δωροθέου Σύρου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στην Κρύπτη του αγίου Δωροθέου Σύρου

Δεύτερη Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιείται στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου στη Σύρο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μητρόπολης: “Ανακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς της Σύρου ότι στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου, κάτωθι του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, κάθε πρώτη Κυριακή εκάστου μηνός, τελείται δεύτερη Θεία Λειτουργία, από ώρας 10:30 έως 11:30 π.μ., την οποία καλούνται να παρακολουθούν όσοι για διαφόρους λόγους αδυνατούν να παραστούν στην πρωινή Θεία Λειτουργία, ώστε, με τη συμμετοχή τους στην αγιαστική και λειτουργική ζωή της Εκκλησίας, να δέχονται τη Χάρη και την Ευλογία του Θεού και να αντλούν δύναμη στην αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων και δυσκολιών της καθημερινότητας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων