11/01/2019 11/01/2019 Τον Σεβασμιώτατο Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ επεσκέφθη σήμερα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο ευρισκόμενος στη Σύρο γνωστός ποδοσφαιριστής και τώρα προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κ21, κ. Αντώνης Νικοπολίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρ. Φρέρη και τον κ. Γιάννη Δεσύπρη, και συζήτησαν για αθλητικά θέματα και για τους τρόπους στήριξης του...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2019 - 11:29

Ο Αντ. Νικοπολίδης στον Μητρ. Σύρου

Διαδώστε:
Ο Αντ. Νικοπολίδης στον Μητρ. Σύρου

Τον Σεβασμιώτατο Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ επεσκέφθη σήμερα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο ευρισκόμενος στη Σύρο γνωστός ποδοσφαιριστής και τώρα προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κ21, κ. Αντώνης Νικοπολίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρ. Φρέρη και τον κ. Γιάννη Δεσύπρη, και συζήτησαν για αθλητικά θέματα και για τους τρόπους στήριξης του αθλητισμού από την Εκκλησία. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ η διαπίστωση του κ. Νικοπολίδη ότι πολλοί αθλητές έχουν θρησκευτικά βιώματα και ότι τα νέα παιδιά διακρίνονται από την πίστη τους στο Θεό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων