28/11/2018 28/11/2018 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη χθες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ερμουπόλεως, στο οποίο, κατόπιν σχετικού παρακληστικού αιτήματος της Διευθύνσεώς του, προσέφερε φορητό Υπολογιστή για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Σχολείου, γενόμενος δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, με τους οποίους και συνομίλησε. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη τους...
28 Νοεμβρίου, 2018 - 17:12

Προσφορά σε σχολείο από τον Μητρ. Σύρου

Διαδώστε:
Προσφορά σε σχολείο από τον Μητρ. Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη χθες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ερμουπόλεως, στο οποίο, κατόπιν σχετικού παρακληστικού αιτήματος της Διευθύνσεώς του, προσέφερε φορητό Υπολογιστή για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Σχολείου, γενόμενος δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού από τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, με τους οποίους και συνομίλησε.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη τους Εκπαιδευτικούς για το έργο τους και εξεδήλωσε για μια ακόμη φορά τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως στις εκπαιδευτικές ανάγκες του Σχολείου, στο οποίο είχε προ μηνός προσφέρει και σχολικό, εποπτικό υλικό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων