11/12/2018 11/12/2018 Κατόπιν προσκλήσεως του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Μάρκου Μπόλαρη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη σήμερα σε συνάντηση με θέμα “Αποτύπωση Αρχών Πολιτικής και χάραξη Στρατηγικής για την άσκηση Εκκλησιαστικής διπλωματίας”, στην οποία παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Μαδαγασκάρης, ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Σωτηριάδης, ο Πρωτοπρ. Θωμάς Χρυσικός, ο Διευθυντής του Γραφείου της Εκκλησίας της...
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:35

Σε συνάντηση στο Υπ. Εξωτερικών ο Μητρ. Σύρου

Διαδώστε:
Σε συνάντηση στο Υπ. Εξωτερικών ο Μητρ. Σύρου

Κατόπιν προσκλήσεως του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Μάρκου Μπόλαρη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη σήμερα σε συνάντηση με θέμα “Αποτύπωση Αρχών Πολιτικής και χάραξη Στρατηγικής για την άσκηση Εκκλησιαστικής διπλωματίας”, στην οποία παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Μαδαγασκάρης, ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Σωτηριάδης, ο Πρωτοπρ. Θωμάς Χρυσικός, ο Διευθυντής του Γραφείου της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες κ. Ζόρμπας, ο Δημοσιογράφος κ. Ανδρέας Λουδάρος και η κα Έφη Μυτώση.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Μπόλαρη για την πρόσκλησή του και κατέθεσε τις απόψεις του επί των θεμάτων, που συζητήθηκαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων