09/04/2021 09/04/2021 Δύο ακολουθίες Χαιρετισμών θα τελεστούν και σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου, σε τέσσερις Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων, που επεκτείνονται και στο ποίμνιο.  Έτσι, στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στον Πολιούχο Άγιο Νικόλαο Σύρου, στην Κοίμηση της Θεοτόκου και στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών θα ψαλλεί δύο φορές η ακολουθία...
09 Απριλίου, 2021 - 17:53

Διπλοί χαιρετισμοί λόγω μέτρων στη Μητρόπολη Σύρου

Διαδώστε:
Διπλοί χαιρετισμοί λόγω μέτρων στη Μητρόπολη Σύρου

Δύο ακολουθίες Χαιρετισμών θα τελεστούν και σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου, σε τέσσερις Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων, που επεκτείνονται και στο ποίμνιο. 

Έτσι, στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στον Πολιούχο Άγιο Νικόλαο Σύρου, στην Κοίμηση της Θεοτόκου και στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών θα ψαλλεί δύο φορές η ακολουθία της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών, μία από 5 έως και 6.30 μ.μ. και η άλλη από 7 έως 8.30, ώστε να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Χριστιανοί.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων