01/01/2023 01/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα για τους Κληρικούς της Σύρου και τους Εκκλησιαστικούς Υπαλλήλους της Ιεράς Μητρόπολης, σήμερα στην Αίθουσα του Θρόνου του Μητροπολιτικού Μεγάρου Ερμουπόλεως, Στην ευχετήριο προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος, κατά πρώτον ευχαρίστησε τον Κύριο, διότι επέτρεψε, ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας, την τέλεση ανάλογων Εκδηλώσεων και ανεμνήσθη...
01 Ιανουαρίου, 2023 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2023 - 20:51

Ευλογία Βασιλόπιτας για τους Κληρικούς και τους Εκκλησιαστικούς υπαλλήλους της Σύρου

Διαδώστε:
Ευλογία Βασιλόπιτας για τους Κληρικούς και τους Εκκλησιαστικούς υπαλλήλους της Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα για τους Κληρικούς της Σύρου και τους Εκκλησιαστικούς Υπαλλήλους της Ιεράς Μητρόπολης, σήμερα στην Αίθουσα του Θρόνου του Μητροπολιτικού Μεγάρου Ερμουπόλεως,

Στην ευχετήριο προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος, κατά πρώτον ευχαρίστησε τον Κύριο, διότι επέτρεψε, ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας, την τέλεση ανάλογων Εκδηλώσεων και ανεμνήσθη όσων Επισκόπων, Κληρικών και Μοναχών εξεδήμησαν λόγω του βροτολοιγού ιού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ακολούθως στη νομοθετική εξασφάλιση των Οργανικών θέσεων Εφημερίων και Εκκλησιαστικών Υπαλλήλων της Εκκλησίας της Ελλάδος, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’ και του Πρωθυπουργού κ. Κυρ. Μητσοτάκη.

Τέλος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους Κληρικούς της Σύρου και της Ιεράς Μητρόπολης για τη διακονία τους και τους Εκκλησιαστικούς Υπαλλήλους για την προσφορά τους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους επώνυμους και ανώνυμους ευεργέτες της Ιεράς Μητροπόλεως και συγκυρηναίους του στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό της έργο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων